Backup-systemen

Wij leveren ook backupsystemen. Denk hier bijvoorbeeld aan een Private Cloud, NAS of een combinatie.
Om te kijken wat voor u de beste oplossing is maken wij graag een afspraak bij uw bedrijf, zodat wij een goed inzicht kunnen krijgen in wat u al heeft en wat er misschien nodig is.
Wat is het verschil tussen een NAS en een Private Cloud.
Een NAS is een backupsysteem wat zich bevind in uw bedrijf. Dit is een externe hardeschijf die aangesloten is op uw netwerk. In het kastje bevinden zich 2 of meer hardeschijven. Die maken automatisch een kopie van elkaar, zodat als er een hardeschijf kapot gaat, u alsnog gewoon verder kunt werken. Als de kapotte schijf word vervangen dan word de kopie weer automatisch gemaakt. Ook is het met een nas mogelijk om de data nog extern weg te zetten, zodat u een combinatie krijgt tussen een interne en een externe backup.
Een Private Cloud is een oplossing die volledig in de cloud zit. Denk hierbij aan dropbox, maar dan in uw eigen beheer. Een voorbeeld hiervan is Office365. Die bieden een opslag in de cloud van 1TB.
Ook is de Private Cloud van Office365 te koppelen aan de volgende versie van Synology Nas systemen zodat u dubbel beveiligt bent.